Pyramid Soft va pune la dispozitie servicii complete de publicitate si design, pentru ca publicitatea sa nu fie o cheltuiala deductibila din profit, ci o investitie care sa aduca profit.

Prezentare

Concuratialitatea impune continuu noi standarde in toate directiile: se investesc mai multi bani, se cere mai multa calitate, mai multa eficienta si toate acestea cat mai repede posibil. De aceea, in conditiile unor presiuni crescande capacitatea de a analiza diversele oportunitati si de a elabora strategia adecvata este esentiala – o piata dinamica are nevoie de o gandire dinamica.

Publicitatea are nevoie de aceasta astazi mai mult ca oricand, pentru ca la randul lor modalitatiile de promovare se dezvolta rapid dar se si perimeaza in acelasi ritm; si in acest domeniu doar cei care reusesc sa fie intodeauna la curent cu ultimele noutati si sa dezvolte noi concepte pot sa se mentina cu succes.

Astfel, publicitatea nu este doar ce se vede sau se aude despre un produs, o firma, sau o marca, ci un act de comunicare complex, al carui scop este sa prezinte intr-o formula adaptata imperativelor strategiei de marketing o anumita oferta. Este ceea ce ne straduim sa facem intotdeauna la Pyramid Soft, adica sa gasim cat mai multe solutii pentru fiecare problema si sa o alegem pe cea mai rentabila pentru atingerea obiectivului propus.

In acest spirit societatea Pyramid Soft va pune la dispozitie servicii complete de publicitate si design, pentru ca publicitatea sa nu fie o cheltuiala deductibila din profit, ci o investitie care sa aduca profit. Prezentarea atractiva a produselor este extrem de importanta si, in consecinta societatea noastra este pregatita sa va puna la dispozitie proiecte pentru designul de produs, ambalaje, standuri si accesorii de prezentare.

Design

Designerii nostri sunt absolventi ai Institutului de Arte Plastice si stiu ce inseamna psihologia reclamei, cat si asezarea in pagina (compozitie). De asemenea, ei conlucreaza cu ingineri specializati in domeniul CAD/CAM pentru reprezentarile 3D a pieselor si subansamblelor, pentru cataloagele tehnice ale diverselor inteprinderi.