Ce este serviciul de mentenanta site?

Mentenanta site-ului ajuta la reducerea costurilor, la imbunatatirea soft-ului si a graficii site-ului dumneavoastra, cat si la optimizarea pozitionarii la motoarele de cautare. Noi urmarim dezvoltarea prospera a marketing-ului, gasind variate modalitati de a reduce costurile si de a adauga valoare strategiilor de publicitate. Construirea unui site web si folosirea solutiilor de marketing pe Internet s-au dovedit a fi cele mai bune instrumente, in conditiile in care internetul ofera mai multe beneficii de marketing decat orice alt instrument mass-media.

Mentenanta site-ului este un serviciu care va permite controlarea si mentinerea continutului site-ului dumneavoastra. De asemenea, ajuta la cresterea accelerata a traficului web, astfel, site-ul dumneavoastra devenind din ce in ce mai vizitat, aducand un surplus progresiv de imagine si de venit.

Serviciul nostru de mentenanta site include actualizarea site-ului in mod regulat si reorganizarea continutului sau. Continutul este cea mai importanta parte a site-ului. Noi va putem pune la dispozitie un pachet complet de servicii, care consta in actualizarea, adaugarea, stergerea si editarea continutului, ofertelor speciale, produselor noi, stabilirea preturilor si/sau prezentarea de noi servicii. Pot exista posibilitati infinite. Noi folosim tehnologie de varf pentru a monitoriza si a mentine site-ul dumneavoastra, realizand ajustari pentru imbunatatirea capacitatii site-ului.

Noi analizam statisticile site-ulului, realizand modificarile necesare pentru a-l imbunatati. Solutiile de reorganizare pot ajuta motorul de cautare, crescandu-i astfel vizibilitatea.